joi , noiembrie 15 2018
Home / Editorial / Comunicat CSU Ploiesti si regula de trei simpla

Comunicat CSU Ploiesti si regula de trei simpla

De ce insista gruparea privata condusa pe fata de Ionut Urzeala sa asocieze numele CSU Ploiesti si CSM Ploiesti in activitate?

Punctul I.  Cine a achitat chiria salilor pana in primavara acestui an, indiferent de ce grupe si-au desfasurat activitatea (mini, baby, performanta, sport de masa), nu cumva CSU Ploiesti care nu a finantat decat U13, U14 si U 16 ?
Cate sponsorizari au intrat in contul CSU, prin trezorerie asa cum inteleg ca se fac toate operatiunile Universitatii?

comunicat de presa – 25 mai 2017

Intelegem din acest exemplu ca Pro Leasing a sponsorizat CSU Ploiesti si si-a facut reclama asociindu-se cu brandul CSU. Suntem curiosi cat anume a ajuns la Universitate din ce au sponsorizat…

In scrisoarea de asociere cu CSM Ploiesti se vorbeste de atragerea de fonduri pentru o singura entitate. Nu cumva pentu asociatia lui Ionut Urzeala? Caci la CSU Ploiesti in 2 ani nu a intrat niciun ban privat in Trezoreria Universitatii.

Reteta e complicat de simpla:

Banii statului au fost folositi foarte corect. Nu s-a furat niciun leu. Doar au achitat servicii (chirii pentru sali de antrenamente) folosite de gruparea privata.

Au luat in schimb banii proveniti din privat: sponsorizarile.

Reteta finala: CSM Ploiesti achita salariile antrenorilor, indemnizatii si sala. CSU Ploiesti achita calendarul cu deplasari, masa, arbitrii, etc. Toate astea vor fi facute transparent si corect.
Unde este frauda: sponsorizarile ajung pe alta asociatie (privata) impreuna cu taxa platita de parinti pentru activitatea juniorilor si cu cei 2% de la parinti din impozitul pe profitul lor anual si cu profitul din echipamente si alte materiale promotionale.
In concluzie la ce-ti trebuiesc banii statului daca ai cateva sute de milioane din sponsorizari, alte cateva de la 500-600 viitori legitimati, ceva profit din echipamente si relatii in toate domeniile datorita statutului de presedinte la cel mai titrat club din ploiesti?
Punctul II. Ce parere are CSU Ploiesti despre faptul ca parintii sportivilor au sustinut activitatea acestora achitand taxe lunare catre gruparea privata?
Punctul III. In incercarea de a demonstra ca a avut pe ce se baza (lot de jucatori) cand a inscris echipa in Liga 1 de baschet si ca nu am avut dreptate cand am afirmat ca s-au inscris fara a dispune de jucatori,CSU Ploiesti a anuntat ca face selectie din cadrul ploiestenilor in varsta de peste 16 ani …
„Referitor la afirmația că “entitatea nu dispune de jucători” pentru Liga I, o consider nefondată și rămâne să o demonstrez la începutul campionatului.” – punctul 3 din comunicatul de presa al CSU Ploiesti.Mai oameni buni, spuneti ca activati in domeniu. Chiar nu cunoasteti potentialii sportivi de liga 1 la nivel local? Credeti ca apar peste noapte, la selectie? …

Fara cuvinte.

Ideal ar fi ca CSU Ploiesti sa fie o echipa universitara, care sa sustina sportivii in facultate si astfel sa existe o motivatie pentru parintii care aleg baschetul (daca te descurci si cu baschetul beneficiezi de avantaje la facultate: cazare, masa…) si cei mai buni dintre acestia sa poata evolua pe prima scena a baschetului ploiestean pentru CSM Ploiesti .
Astfel s-ar crea continuitate si baza pentru performanta.
CSU Ploiesti ar aduna varfurile produse de cluburile ce activeaza la juniori pe plan local iar CSM Ploiesti ar putea pune in valoare pe cei mai buni dintre acestia.

Ramane de vazut cine castiga: urzeala sau baschetul ploiestean.
Stiu ca multi nu mizeaza pe fair play…

Aveti aici anuntul pentru selectie jucatori Liga 1 :

https://www.facebook.com/notes/csu-ploiesti-basketball/trial-cu-b%C4%83taie-lung%C4%83-viitorul-baschetului-ploie%C5%9Ftean-se-na%C5%9Fte-acum-vino-sa-face/1946872682227732/

Aveti aici comunicatul CSU Ploiesti :

 

Comunicat CSU Ploiesti

Inchei cu o intrebare retorica: De ce nu organizeaza CSU Ploiesti conferinta de presa pentru a anunta planurile noului sezon?
Raspuns: Pentru ca nu au timp Ionut Urzeala, George Negoitescu si Ionut Georgescu sa fie prezenti in acelasi moment.

 

 

Comments

comments

About constantin

Check Also

CSU Ploiesti

Nedumerire a CSU Ploiesti despre CSU Ploiesti.

Fara comentarii !!! (va invit sa comentati, eu raman fara glas…) Adica: Nu lasati comentarii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *