sâmbătă , martie 17 2018
Home / Stiri / Constantin Mircea: „Am putea glumi spunand ca invitam tinerii „la masa” si ne orientam spre performanta”

Constantin Mircea: „Am putea glumi spunand ca invitam tinerii „la masa” si ne orientam spre performanta”

css ploiesti campioana U 16… articol preluat de     pe http://baschetprahova.wordpress.com

Cu o vechime de 14 ani, ca jucător, în prima divizie, și cu o vastă experiență la nivelul loturilor naționale (1990-2001), Constantin “Titi” Mircea  a inceput baschetul la Liceul Mihai Viteazul in 1987 in calitate de elev in competitiile scolare locale si nationale de baschet. In paralel, la C.S.S. Ploiesti, a activat ca junior in grupa reputatilor profesori Ioan Dobrescu(devenit ulterior presedintele federatiei de baschet si dupa aceea secretar al Comitetului Olimpic Roman), Mircea Cojocaru (unul dintre “pionierii” inceputurilor baschetului ploiestean ) si Mircea Tataru.

In cadrul C.S.S. Ploiesti, in 1990, Constatin Mircea a devenit campion national la juniori II, titlu obtinut la  Ploiesti (dupa ce cu un an inainte, obtineau medalia de bronz) pe terenurile bazei sportive de pe strada Milcov (actuala sala de sport Doroftei), iar in 1992 campion national la juniori I.

In aceasta vara, Constantin Mircea a luat hotararea sa se reintoarca la Clubul Sportiv Scolar, club unde a fost format ca jucator de reputati profesori-antrenori  si carora le poarta un deosebit respect si admiratie.

Astfel, Titi se va ocupa de grupa de performanta „sub 16 ani”, grupa formata prin trasferarea copiilor de la Under 16 C.S.M Ploiesti si completat cu cei de la C.S.S.

In aceste zile, preocupat si de viitorul baschetului juvenil scolar, Titi Mircea impreuna cu Ionut Ivan si Marian Hartman, antrenori la C.S.S. Ploiesti, au organizat un program de selectie pentru copii nascuti in 2001 si mai mici.
Articol complet: Constantin Mircea: „Am putea glumi spunand ca invitam tinerii „la masa” si ne orientam spre performanta”

Comments

comments

About constantin

Check Also

solaris sporting club ploiesti

Solaris Sporting Club Ploiesti la a doua participare la campul Cross Over din Serbia !

„….Așa a fost….vedem cum va fi!!! Deoarece anul trecut copii au fost foarte încantați de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *