joi , noiembrie 15 2018
Home / Editorial / Dupa subjugarea CSU Ploiesti, atac la CSM Ploiesti

Dupa subjugarea CSU Ploiesti, atac la CSM Ploiesti

Exact cum am anticipat si anuntat in scris de acum doua saptamani.

Gruparea privata condusa pe fata de Ionut Urzeala nu se mai multumeste doar cu resursele CSU Ploiesti pentru crearea campionilor la babybaschet, ci apeleaza si la resursele CSM Ploiesti.

Va voi reda in continuare propunerea gruparii, aparuta integral in articolul unui jurnalist „de casa”.

Nu inainte sa va invit ca in timp ce cititi propunerea ce se doreste salvatoare si de nerefuzat sa luati in considerare cateva aspecte:

  • cine a inscris clubul CSU Ploiesti in competitia de Liga 1 masculin a FRB, avand la cunostinta faptul ca sportivii gruparii (nu mai stiu daca CSU sau alta denumire) sunt in varsta de pana la 16 ani? Astfel, persoana care a inscris clubul CSU Ploiesti avea la cunostinta faptul ca acesta nu dispune de jucatori pentru a forma o echipa in aceasta competitie.
  • tactica este simpla: te inscriu in ce nu esti pregatit si apoi, cand intri in criza de timp pentru gasirea unor solutii datorita apropierii inceperii sezonului vin eu si iti ofer solutia salvatoare
  • reusita de subjugare a CSU Ploiesti de catre aceasta grupare este sustinuta de vechea garda a celor ce foloseau CSU Ploiesti. Numele acestora nu le scriu, va sunt cunoscute si de frica lor nimeni nu comenteaza nimic in Ploiesti.
  • articolul este publicat intr-o zi de vineri cu doar doua saptamani inainte de finalul perioadei de transfer a sportivilor din Liga 1, incercand astfel sa creeze presiune asupra factorilor de decizie neimplicati.
  • in propunere se omite total faptul ca cei mai multi sportivi angrenati in competitie la U 18, respectiv cel mai aproape ca varsta de a evolua in liga 1 si cu cele mai mari sanse, sunt in pregatire la alt club ploiestean, ce nu e nici CSM Ploiesti si nici CSU Ploiesti si nici in curtea lui Urzeala nu se afla.
  • numarul de sportivi legitimati participanti la Festivalul de minibaschet este irelevant pentru alcatuirea unei echipe de seniori Liga 1
  • cei peste 200 de juniori ploiesteni sunt in majoritate in varsta de pana la 12 ani si sunt sustinuti in activitatea lor de catre parintii acestora prin cotizatiile lunare platite de acestia catre grupare. 

Iata si faimoasa „scrisoare” (nu, nu e „pierduta”) inaintata de catre gruparea condusa pe fata de Ionut Urzeala, in numele CSU Ploiesti, catre CSM Ploiesti:

„La momentul actual, avem legitimați peste 200 de juniori ploieșteni, care au adus în ultimii trei ani cele mai bune rezultate ale orașului nostru la următoarele competiții:
• Campioni naționali – Baby-baschet 2014 si 2017
• Locul 1 – Cupa internaţională Transilvania 2017
• Locul 5 – campionat minibaschet în 2016
• Locul 7 – campionat național U13 în 2017
• Locul 8 – campionat național U14 în 2016.
7-bAnul acesta, ținând seama de evoluțiile bune ale juniorilor noștri și implicarea antrenorilor, vizăm medalii pentru categoriile de vârstă la care am înscris echipe, și anume U16, U14, minibaschet și baby-baschet.
Având în vedere că toți acești juniori ai orașului au nevoie de modele și de o conexiune cu pasul următor al carierei lor, senioratul, CSU Ploiești va forma și va înscrie o echipă de seniori la nivelul Ligii 1. Ținând seama că, în același timp, Clubul Sportiv Municipal Ploiești a înscris, de asemenea, o formație în Liga 1, venim cu propunerea realizării unui protocol care să aibă ca scop formarea unei singure echipe care să reprezinte orașul nostru în cea de-a doua divizie.
Beneficiile acestui protocol sunt următoarele:
• Formarea unei singure echipe a Ploieștiului, care să ducă mai departe tradiția baschetbalistică a orașului.
• Fomarea unui nucleu de susținere și de implicare la nivelul unei singure echipe a Ploieștiului.
• Conectarea unei singure entități cu juniorii legitimați la Clubul Sportiv Universitar Ploiești și cu tot angrenajul brandurilor Ploiești Basketball și Ploiești Dancers.
• Atragerea de sponsori și parteneri pentru o singură entitate.
• Readucerea publicului în tribunele Sălii Sporturilor Olimpia pentru susținerea unei singure echipe, CSU-CSM Ploiești.
Aportul pe care CSU Ploiești îl va vea în cadrul acestui proiect este următorul:
• Financiar, prin finanțarea calendarului competițional (deplasări, cazare, masă, bareme de arbitraj, organizarea meciurilor de pe teren propriu, protocol etc).
• Uman, prin experiența dobândită, de-a lungul anilor, de a organiza cele mai frumoase finale de Campionat Național, la Ploiești. În 2017, clubul nostru a stabilit un record național de audiență la un eveniment de baby-baschet, 2.300 de persoane asistând la un meci demonstrativ, dar și la reprezentația Filarmonicii “Paul Constantinescu” care a oferit în premieră un recital în Sala Sporturilor Olimpia.
• De imagine, prin multiplele campanii de marketing inițiate de CSU Ploiești si Ploiești Basketball care într-un singur an a atras sponsori, parteneri, dar și numeroși susținători și simpatizanți.”

textul integral il gasiti aici, cometat de autor, Bogdan Chitic. Sunt curios daca articolele aparute in acest ziar si scrise de Bogdan Chitic sunt pe statul de plata al CSU Ploiesti sau pe statul de plata al CSM Ploiesti. Ca nu mai stiu unde sa le incadrez.

Cu respect pentru resursele baschetului ploiestean,
Constantin Mircea

Propunere de parteneriat pe ramură baschetbalistică de seniori, la Ploieşti

Comments

comments

About constantin

Check Also

CSU Ploiesti

Nedumerire a CSU Ploiesti despre CSU Ploiesti.

Fara comentarii !!! (va invit sa comentati, eu raman fara glas…) Adica: Nu lasati comentarii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *