joi , noiembrie 15 2018
Home / Baby / Lynx Basketball Camp 2017 – pe terenurile exterioare de la scoala Grigore Moisil Ploiesti

Lynx Basketball Camp 2017 – pe terenurile exterioare de la scoala Grigore Moisil Ploiesti

 

Lynx Basketball Camp 2017
Lynx Basketball Camp 2017 – Ploiesti

Lynx Basketball Camp 2017

Acest camp se adreseaza sportivilor nascuti in 2008, 2009,2010 si sportivilor nascuti in 2007 care au participat la CN de Babybaschet de la Mangalia, la care se adauga noi componenti veniti din pepiniera de la Blejoi sau Valeni. Antrenamentele se vor tine in fiecare zi, de luni pana vineri, pe terenurile exterioare de la scoala Grigore Moisil Ploiesti, de la 8.00 la 10.00.

In cadrul acestui camp se va face individualizare atat cu antrenorii nostri cat si cu antrenori din afara organizatiei (Surprize, Surprize!!!), scopul final fiind imbunatatirea tehnicii individuale in vederea selectionarii in echipele care vor reprezenta clubul nostru in CMB Ploiesti, in CMB Bucuresti, in Turneul „Cupa Transilvania” din Targu Mures si in Campionatul National. La fiecare categorie de varsta vor exista doua echipe,structurate pe an de nastere.

Costurile sunt suportate de CS Sevlar impreuna cu colaboratorii sai. Pe toata perioada acestui camp orice alte costuri decat cotizatia lunara, SUNT EXCLUSE !!!

Pe parcursul campului copiii vor avea parte de surprize, cadouri si la final vor primi premii individuale care vor reflecta progresele pe care le-au facut!

Haideti sa profitam de vara asta si sa ne pregatim pentru un baschet de calitate, pentru #baschetcuzambetulpebuze! Va asteptam !

In acelasi timp, Clubul Sportiv Lynx organizeaza selectie pentru completarea grupelor de babybaschet cu copii nascuti in anii 2008, 2009, precum si in 2010.

Daca vrei sa faci parte din cel mai de perspectiva proiect din baschetul ploiestean, vino dimineata, de luni pana vineri de la ora 8 la ora 10 , pe terenurile scolii Grigore Moisil.

Prima surpriza a fost astazi, miercuri, cand la antrenamentele copiilor a venit Catalin Burlacu, fostul capitan al CSU Asesoft Ploiesti, in prezent antrenor second al echipei nationale de seniori si antrenor secund la SCM Craiova. Catalin a ramas incantat de ambitia cu care cei mici se pregatesc si a organizat doua concursuri pentru cele doua categorii de varsta.

Cu aceasta ocazie a premiat castigatorii concursurilor cu tricouri dragi din ladita proprie cu amintiri, pe care le-a semnat cu dedicatie fiecarui castigator al concursurilor. Vor urma si alti jucatori sau antrenori celebri care au facut istorie in orasul nostru, pentru a impartasi atat celor mici cat si antrenorilor din tainele acestui sport.

(preluat de pe facebook – Asociatia Judeteana de Baschet Prahova)

Comments

comments

Check Also

FRB TV

Canalul de video stream FRB TV debuteaza astazi in premiera

Astazi 04.11, incepand cu orele 19.30, Phoenix Galati vs. CSM CSU Oradea, transmis pe canalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *