joi , noiembrie 15 2018
Home / Editorial / Nedumerire a CSU Ploiesti despre CSU Ploiesti.

Nedumerire a CSU Ploiesti despre CSU Ploiesti.

Fara comentarii !!! (va invit sa comentati, eu raman fara glas…)
Adica: Nu lasati comentarii ce pot aduce lumina pentru ca pot fi sterse.

Din ciclul se termina: CSU Ploiesti. Urmeaza: CSM Ploiesti. Scurgere de bani ai statului, ce ar trebui conform obiectivului declarat sa sustina activitatea sportiva.

Desi nu mai sunt implicat direct in sportul prahovean ma doare inima cand vad ca resursele oferite de stat se duc in buzunare particulare.

In ajutorul neintelegerii situatiei de catre doamna Mirela Dulgheru ma vad obligat de anii pe care ii respect in care am jucat pentru CSU Ploiesti sa fac lamuririle:

Nu pot fi de acord cu cei ce folosesc patrimoniul CSU Ploiesti (vezi afisele amplasate in oras ce nu contin in credit participarea CSU). Practica e veche. De cel putin 14 ani. Sper ca intr-o buna zi nu conteaza cand, meritul CSU Ploiesti sa fie recunoscut si scurgerea de resurse financiare catre terte persoane fizice sau juridice sa se stopeze, Visez?

In datele oferite de catre Federatia Romana de Baschet, echipa castigatoare a festivalului – liga campionat de babybaschet baieti, copii in varsta de pana la 10 ani toti cu coronita, este CSU Ploiesti.
(In intrecerea similara masculina, echipa CSU Ploiesti 1 s-a impus in ultimul act in fata gruparii ACS MC Ball Mangalia, cu scorul de 69-23, si si-a adjudecat titlul de Campioana a Ligii Nationale de Baybaschet Banca Transilvania 2017, in vreme ce medaliile de bronz au fost castigate de ACS Dan Dacian Alb Bucuresti, dupa ce s-a impus in finala mica in fata echipei ACS Eco Sport Team Sibiu 1, cu scorul de 31-13. Dar iata si clasamentul primelor 8 echipe din Liga Nationala de Babybaschet Banca Transilvania 2017, masculin, intreceri la care au luat startul 109 de echipe:

1. CSU Ploiesti 1
2. ACS MC Ball Mangalia
3. ACS Dan Dacian Alb Bucuresti
4. ACS Eco Sport Team Sibiu 1
5. U-BT Cluj-Napoca 1
6. ACS Play Ball Bucuresti
7. ACS Total Sport Bucuresti 1
8. ACS Baller Otopeni Bucuresti 1
* clasamentul final din Liga Nationala de Babybaschet Banca Transilvania 2017 –
http://www.frbaschet.ro/stiri/2017-06-24/clasamente-finale-liga-nationala-de-baby-baschet-banca-transilvania-mangalia-2017 )

CSU Ploiesti
CSU Ploiesti

Clubul afisat pe strazile Ploiestiului ca fiind castigator nu este nici macar afiliat la Federatia Romana de Baschet, ci doar abonat la bani publici pe care ii foloseste in nume privat nerecunoscand aportul financiar al statului in acest sens.

CSU Ploiesti
CSU Ploiesti

Nu ca ar avea vreo logica participarea la nivel de varsta 8 – 16 ani in competitii a unui club universitar ce se presupune ca are in componenta echipei seniori cel putin studenti… Deh…

Chiar daca de la inceputul anului 2017 plata pentru antrenamente in sali nu a mai fost sustinuta de catre CSU Ploiesti ci de catre A Team (sper sa nu imi fi furat conceptul pentru ca ajungem la tribunal 🙂))) ), Nu vad unde se regasete patrimoniul CSU Ploiesti avand in vedere ca resursele statului orientate catre acesta duc ca in palmares sa fie folosite de catre o structura privata. Oare statul Roman plateste prin CSU Ploiesti palmaresul unei echipe private? NU . Palmaresul este al CSU Ploiesti. Doar ca drepturile sunt „administrate” de terte persoane.

Ca si dovada voi atasa ulterior clasamentul alcatuit de Federatia Romana de Baschet si meritele asumate si pe banii statului, nerecunoscuti !!!, de catre o alta entitate sportiva privata.

Sorry Mirela 

Când doi se luptă…

 

Comments

comments

About constantin

Check Also

css ploiesti campioana U 16

De ce ploiestibasketball.ro ?

Cuvant inainte De ce PloiestiBasketball.ro? Ma numesc Constantin „Titi” Mircea In luna mai 1973 m-am nascut in Ploiesti …

2 comments

 1. Tipic romanesc sa ponegrim ce este bine facut, sa nu ne bucuram de realizarile altora si sa ne faca placere sa aruncam cu noroi.
  Este oricum o tragedie ce se intampla la nivel local cu cluburile patronate de primarie si … daca altii reusesc sa faca performanta trebuie pusi la colt si denigrati, distrusi.
  Sa va fie rusine ca in loc sa sustineti realizarile sportive raspanditi numai venin.

 2. Tipic romanesc e sa consideram buzunarul statului buzunar propriu, sa ne mandrim personal cu ce facem pe banii statului.
  Mai mult, sa consideram ca aceste „afaceri” sunt in „curtea noastra” si nu pot fi aduse la cunostinta publicului larg, cel care le sustine prin taxe si in folosul caruia ar trebui sa se subscrie activitatea respectiva.

  Este admirabila orice initiativa in domeniul privat si sunt primul care ma bucur de rezultate.

  Nu am cum sa nu notific opinia publica despre realitatea desfasurarii unor activitati de… educatie.

  Venin am incercat sa ramana cat mai putin din ceea ce am relevat. Din cate spuneti nu am reusit, acest aspect nu ma bucura si nu aceasta e intentia mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *